VISITA DELS NENS DEL CARRILET


Els nens i nenes de P2 de la llar d'infants "El Carrilet" varen estar al Mas Masó per conèixer l'escola i jugar amb els nens de P3. Els mestres d'infantil varen preparar quantitat de materials i jocs en diferents espais. Va resultar una experiència educativa molt divertida!

SALVADOR SUÑER ENS RECITA POESIES

Aqui baix podeu veure com els nens i nenes de P3, P4 i P5 escolten amb molt interés les poesies d'en Salvador Suñer sobre l'Adèu. A primària també ho va fer sobre l'arbre de la ciència.


SORTIDA AL ZOO DE BARCELONA AMB P4



Els nostres alumnes de P4 han gaudit d'una jornada d'allò més divertida i d'una gran experiència educativa veient de molt a prop els animals salvatges. Aqui podeu veure una mostra de l'excursió:









També varem fer un munt de fotos que les podeu mirar aqui baix. Els nens i nenes de P4 estaven molt contents i molt interessats en conèixer els animals del zoo.










ELS ALUMNES DE P4 JUGANT AMB LA NEU


Aquest hivern ens ha donat una grata sorpresa amb l'arribada de la neu al nostre col·legi. Els nens estaven encantats.

CARNESTOLTES A P3




Arriba Carnestoltes i els nens i nenes de P3 treballen amb manualitats, amb el racò de disfresses, i es pinten la cara. Una experiència molt divertida i educativa alhora.

Els nens d'aula d'acollida visiten P4

Avui els nens i nenes de l'aula d'acollida han vingut a P4 a explicar-nos i representar el conte de la Rínxols d'Or. També ens han cantat una cançó típica de diferents països.  Ha estat una visita sorpresa i els infants de P4 hem quedat bocabadats, esperem que tornin ben aviat.